Have a Bell-fit

Jag har inget liv, men det betyder inte att jag har tid för det!

this is me....and thats me too...

Publicerad 2012-08-22 22:27:01 i Allmänt

Tillbaka efter ett litet uppehåll, men det har varit så stressigt med nya jobbet. merchandiser för l'oreal och maybelline, hur kul som helst men jäkligt stressigt. 
Har hittat världens finaste jacka, Kenza 10, ...tyvärr kan jag just nu bara drömma om den, men sanrt ska den bli min...
 
Går omkring och lever mitt liv varje dag, jobbar, skrattar röker vattenpipa, träffar vänner...men mitt hjärta slår bara ett enda namn och mina ögon ser bara ett enda ansikte dag in dag ut, natt in natt ut, dröm in dröm ut....snälla Allah hjälp mig!
vet inte längre om jag bara spelar, eller om jag blivit två helt olika personer samtidigt.

On the way

Publicerad 2012-08-14 18:13:58 i

På väg hem från en dag i Malmö och helutbildning för nya jobbet som Merchandiser för l'oreal och maybelline . Och fått en ny vän , fina Bafrin . Nu sitter vi på tåget o e trötta.

so,,,,I think i have an addiction

Publicerad 2012-08-13 21:05:48 i Allmänt

Har shoppat alldeles för mycket denna månaden...ändå är det nog inte detta faktum som får mig att sluta shoppa något mer i veckan ....lutar nog mer åt * jag har inga pengar kvar* hållet. Igår råkade mamma av misstag slänga mitt nyinköpta fina armband som låg kvar i påsen. Trodde påsen va tom. " gråter i hjärtat". Men men, bella gick genast ut och köpte ett likadant nytt . fint va? =)
 
 
sammanlagt har jag nog köpt....(räknar tyst i huvvet i några minuter) ca 10 par skor i månaden...i blame Maha and Nelly Outlet för det mesta...

Sob7an Allah

Publicerad 2012-08-12 17:25:10 i Allmänt

På väg hem från sista laylat al qadr för i år.

Last chance

Publicerad 2012-08-11 18:47:44 i 0

Sitter hos syrran och väntar på att bege oss av mot moskén och sista laylat al qadr. Tycker synd om alla som ännu inte förstått det underbara med dessa kvällar och vilken chans det är att få allt man önskar sig . Alla böner hörs de här kvällarna , självaste änglarna är nedsända enbart för detta syfte. Men jag själv förstod inte innebörden av allt förrän i år. Antar att det tar sin tid för alla . Men varför har jag en sån känsla att det inte finns många chanser kvar. Snart är det för sent.

i'm Nobody...it's kinda exhausting

Publicerad 2012-08-11 02:24:56 i Allmänt

Insåg precis...min blogg har inget syfte för allmänheten. den handlar inte om bröllopsfotograferingar eller hur man virkar, den handlar inte om shopping fastän jag fyller några påsar om dagen utan lön ( don't ask me how) ... jag ligger absolut inte på blogg.ses mest besökta eller mest aktiva lista, för det finns ingen anledning för folk att läsa vad jag har att skriva, eftersom min blogg irriterande och kontroversiellt nog handlar om bara mig haha. de kan de ju inte få ut något utav att läsa....i wonder if i should dye my hair ....

To Allah

Publicerad 2012-08-11 02:16:56 i Allmänt

Dear Allah, i will never leave you. but i will never be anyone else than who you created me to be.
good night

i'm so alone

Publicerad 2012-08-10 16:44:17 i Allmänt

Övergiven hemma, även om jag visserligen vaknade för en timme sen. Sitter och kollar på Richie Rich, av väldigt nostalgiska skäl haha. Snart ska jag baka kladdkaka eftersom jag får fina Nang som middaggäst ikväll <3. Så passande att hon jobbar till 21 eftersom vi ändå inte äter förrän 21.40. 
Vaknade idag med hemsk tom känsla i hjärtat. Även om laylat al Qadr igår var underbar, känner jag inte en uppfyllande känsla. vet inte vad jag saknar längre. hoppas det går över och att det bara är en PMS-bieffekt. 
 
 

beauty's on the inside right??

Publicerad 2012-08-10 15:43:12 i Allmänt

 
 
 
Hittade en gammal bild på mig från den sista tiden på min förlovning.....skillnad?(bilden nedan är den gamla)

Slightly adjusted sleepingarrangements

Publicerad 2012-08-09 04:09:35 i Allmänt

"do me a favor?" "does it involve me getting up?" ".....yes." "then no."
 
Fick pallra mig upp ur min sköna säng för att syrran inte tycker det d e "kul" att sova själv. Även fast min närvaro resulterade i att hon genast vände ansiktet mot väggen och små-somnade för att sedan fråga mig om jag inte ska somna snart.....Antar att min närvaro i rummet bringar henne en viss säkerhet, även fast jag själv nu känner mig helt creeped out med alla dessa stora lila gardiner som stirrar på mig. I think they're about to attack...you'll never get me Voldemort!!!
oh, o jag bakade frallor idag, jaha minsann =)
 

photo snaps

Publicerad 2012-08-09 03:28:42 i Allmänt

 
 Lite bilder från min dag på saltholmen =) 
lite 
 

go -to-sleep... my love

Publicerad 2012-08-07 00:47:37 i Allmänt

sitter i säng efter en underbar, utmattande dag. Ut i ösregnet mot alla odds för att shoppa med min nya favorit-shopping partner kusin Maha fyndade underbara klackar från Steve Madden på Nelly-outlet samt ett par jeffrey campbell-liknande klackar från NLY. Bilder imorgon =)
hem för att sedan gå ut i skogen igen o plocka blåbär o hallon (svårt att plocka när man inte får smygäta lite under tiden , men e d ramadan så e d). hem igen för att baka kladdig kladdkaka och laga lasagne. avslutade kvällen med en vattenpipa med ny smak - ananas. inte alls dumt faktiskt. nu i säng för att ta igen tre sömnlösa nätter. ZzZz
 

better and better....

Publicerad 2012-08-06 17:48:13 i Allmänt

Började med beslutet att baka  mina första blåbärsmuffins (som blev jättegoda). När jag håller på att hälla för mkt smet i en av muffinsformerna, ringer min telefon. Maria från CPM erbjuder mig en anställning som Merchandiser för L'Oréal/ Maybelline! Woho! en timme senare dyker pappa in och säger: Nu har jag fått igång din bil, besiktad, skattad and ready to be used! Double-woho! 
Nästa kväll spenderas på viskan med underbara nanny som jag inte träffat på evigheter, förutom när jag unnar mig spice n rice-mat. En resa till london planeras snabbt, älskar att återuppta förlorad kontakt med älskade vänner. 
Nästa dag, alltså igår, åker jag in till gbg och träffar mina kusiner på besök från libanon och min lilla älskling hadi-plutt <3 vi åker upp allihop (med båt!! woho) och spenderar en underbar solig dag på saltholem och styrsö, fiskar krabbor som vi slänger tillbaka efter lite tjejiga panik-skrik och äter glass. 
Det har varit en jättebra vecka och den kommer nog bli bättre med min kommande anställning, Laylet al Qadr-kvällar, eid al futr, och massa träffar med mina underbara vänner. 
det där e mina mufffins o det här e min krabba....söt va..i named him, sebastian the green
 
 
 

Om

Min profilbild

Bells

Jag lever inte ett intressant liv för den som kanske lever det, men gör mitt bästa för att den som läser om det iallafall blir lite manipulerad..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela