Have a Bell-fit

Jag har inget liv, men det betyder inte att jag har tid för det!

1 more

Publicerad 2012-07-25 04:24:59 i Allmänt

här e en till =) ser lite normalare ut här kanske..
 

Mina du'a besvaras alltid! bara att beställa!

Publicerad 2012-07-25 04:22:24 i Allmänt

Idag har en stor vikt lyfts av mitt bröst! bad till allah o han svarade mig samma morgon! känner mig lite gladare o friskare som person o vågar mej tillome på mitt dory-face!

 

nu ska jag försöka mej på att sova, fastän jag känner mig piggare än någonsin såhär halv fem på morgontvisten. godmorgon!! zzz

zZzZz....AAAAAA

Publicerad 2012-07-22 01:02:04 i Allmänt

kl. 1.02... detta går inte så bra jag blir ba piggare för varje sekund...

ramadan kareem

Publicerad 2012-07-22 00:09:05 i Allmänt

mm visst ett inlägg varje dag, aja im trying. nu e d ramadan, ska fasta imorron, 21 timmar utan mat o vatten, kan någon förklara för mig varför jag e lycklig över detta ? träffade mina kusiner från libanon idag, älskar när släkten kommer till sverige <3. firade älskade hadi idag och blev överlycklig över att han älskade min musse pigg present.

smetat på min xlash nu ( som btw inte funkar nåt vidare än så länge), o ska försöka sova före kl 1 för första gången på 4 månader......look at me , i'm healthy....
god natt
..... saknar alldeles för mkt

Bara jag har min humor

Publicerad 2012-07-17 00:23:28 i Allmänt

hahaha skrattade åt detta så mkt att mina systrar trodde jag grät. 
 
 
 
orkar inte skriva nåt men försöker göra det till en vana att skriva iaf varje dag. ska kolla på nån film nu och vänta tills panacod-tabletten verkar så jag kanske blir lite sömnig. ja, sömnproblem...somethings never change

va???

Publicerad 2012-07-15 15:37:50 i Allmänt

Jag sitter och läser mina gamla inlägg och vet inte ens vem personen jag var innan är. Blir väldigt avundsjuk, hon verkade ha så lätta problem, så stor lycka över småsaker och en större humor i livet. Varför är det så svårt att återgå till den personen? Känner mig tråkig, oattraktiv, både på utsidan och insidan, nu när jag förändrats. Ändå vet jag att det är omöjligt att återgå. Kommer sakna henne. Som tur är, har jag vunnit en sak genom att bli mitt nya jag, en sak som jag inte byter ut mot något, som inte är värd att förlora för att återfå något och som gör mig lyckligare inombords än något annat över att ha. Al 7amdullilah...

Att återgå till det förflutna med framtiden mellan fingrarna

Publicerad 2012-07-15 15:24:49 i Allmänt

Jag har inte bloggat på flera ...är det månader eller år? Det känns nästan svårt. Som att det finns oskrivna regler över hur jag borde skriva om mitt egna liv när andra ska läsa, regler som jag med varje ord bryter mot. Kanske blir det lättare om jag fortsätter. Tror att det är en sorts självterapi om man börjar blogga; dagens framtidsutvecklare tillbringar hellre tid framför datorn än att skriva i en dagbok men principen samt resultatet tror jag är desamma. Jag vet inte exakt hur detta ska hjälpa mig, men kanske man ska omfamna klichéerna med att skriva ner sina tankar så att man får större fokus och klarhet över dem?
alla mina tankar är jag nog inte redo att skriva ner, men en lista över saker jag så gärna vill göra som jag tänker på väldigt mycket kan jag nog klottra ner utan att det gör större skillnad. Babysteps, right? 
Efter min första solsemester med systrarna till Grekland har en stor dröm blivit att resa (snacka om kliché).
När jag varje dag går förbi ridskolan nära mitt hem är en annan dröm nu att återuppta mina ridlektioner.
Efter att ha börjat läsa igen och Paulo Coelho står högt på min lista har en gammal gömd-i-byrålådan- dröm återkommit om att skriva en bok.
Efter att äntligen återfått orken att kolla på indiska filmer, vill jag så gärna börja dansa indisk dans igen. Kanske göra en personlig video som jag brukade göra förr?
Jag vet inte varför men drömmen att bli duktig på pianospelande dyker upp och jag letar (och har tror jag hittat ) ett nytt piano. 
Den största drömmen som måste uppfyllas och som betyder mest i mitt hjärta men som kanske betyder minst eller inget för någon som läser det....att besöka Najaf....snart...inshalla...
 

Om

Min profilbild

Bells

Jag lever inte ett intressant liv för den som kanske lever det, men gör mitt bästa för att den som läser om det iallafall blir lite manipulerad..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela